Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Het verschepen beleid

Wij bieden een snelle verzending naar alle uithoeken van de wereld. Welkom op deze site verzamelen en vertel je vrienden en familie, gelukkig winkelen!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een orderbevestiging bericht direct ontvangen. Als u niet de bevestigings e-mail ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

2. Bevestig uw afleveradres alvorens te betalen, je het beste de telefoon nummer achter te laten contact op te nemen zijn. Geef een geldig e-mailadres en e-mails te controleren nadat u voor alle actuele informatie hebben gekocht.

3. Items worden doorgaans verzonden binnen 12-24 uur na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

4. We meestal gebruik van DHL, EMS, UPS of FedEx om je items te leveren, rechtstreeks aan uw deur, zorg ervoor dat u thuis bent wanneer pakket aangekomen op uw deur.

5. Zodra wij uw pakket, sturen wij u tracking-nummer zodra deze beschikbaar is. Pakket doorvoer duurt normaal gesproken 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, neem dan meer geduld. Hartelijk dank voor de ondersteuning van ons.

Exchange beleid

1. Wij staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.

2. Wij bieden uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem contact met ons met uw bestelling ID en order details die u zal helpen. Terugkoppeling nu!

3. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug, zullen we de juiste terugkerende adres te geven. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat i. e. niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

4. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de scheepvaart verzendkosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

5. Stuur ons een email volgen aantal wanneer u het pakket terug te sturen.

Retourbeleid

1. Wij staan ​​alleen de terugkerende voor items die problemen veroorzaakt door ons, hoop dat uw begrip.

2. U kunt het rendement van uw producten voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) als ze ongeopend en in een verkoopbare conditie naar het onderstaande adres.

3. E-mail ons met de terugkeer verzendadres voordat u de items terug en laat ons weten welke producten u zal terugkeren. Zorg ervoor dat de producten veilig en stevig verpakt. We kunnen niet aansprakelijk voor goederen die verloren gaan of beschadigd raken tijdens het rendement proces te accepteren. Wij verzoeken u dan ook vragen om een ​​bewijs van detachering bij het retourneren van producten per post. Zodra we de items ontvangen, zal een terugbetaling worden actioned binnen 14 dagen.

4. De goederen moeten binnen 7 dagen na ontvangst date-ongedragen worden geretourneerd en bevatten alle originele verpakking en labels. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren, met uitzondering van 20% re-stocking / administratiekosten, administratiekosten en verzendkosten kosten van ons worden niet terugbetaald. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.